15 maart 2020 CORONA VIRUS: DE BUURTBUS RIJDT NIET!!!!!!

VANWEGE DE NIEUWE MAATREGELEN VANUIT DE OVERHEID, RIJDT DE BUURTBUS TOT NADER ORDE NIET!!!!!!

Als Buurtbus Borne zullen we op regelmatige basis de situatie en richtlijnen van de GGD en RIVM evalueren en steeds handelen in overeenstemming met hun deskundig advies. Iedere dag is anders en Buurtbus Borne staat klaar om mee te gaan in de adviezen/maatregelen vanuit Keolis en de overheid.

Het is onze topprioriteit om de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers te waarborgen.

Onze medewerkers en partners hebben instructies ontvangen met betrekking tot de preventieve maatregelen als het gaat om hand- en luchtweg-hygiëne, evenals het versterken van de algemene hygiëne en netheid van
onze Buurtbus faciliteiten.

Dienstregeling

De buurtbus rijdt volgens een vaste dienstregeling van maandag t/m vrijdag. De buurtbus rijdt niet op zaterdag en zon- en feestdagen.

Dienstregeling

Tarieven

Een kaartje kost 2,00 euro per 1 januari 2019. U kunt (contactloos) betalen met uw bankpas.
Bij het afrekenen met uw OV chipkaart wordt uw traject automatisch verrekend.

Technische realisatie door Comfort Studio Digital Development uit Borne

CORONA VIRUS: DE BUURTBUS RIJDT NIET!!!!!!

VANWEGE DE NIEUWE MAATREGELEN VANUIT DE OVERHEID, RIJDT DE BUURTBUS TOT NADER ORDE NIET!!!!!!

Als Buurtbus Borne zullen we op regelmatige basis de situatie en richtlijnen van de GGD en RIVM evalueren en steeds handelen in overeenstemming met hun deskundig advies. Iedere dag is anders en Buurtbus Borne staat klaar om mee te gaan in de adviezen/maatregelen vanuit Keolis en de overheid.

Het is onze topprioriteit om de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers te waarborgen.

Onze medewerkers en partners hebben instructies ontvangen met betrekking tot de preventieve maatregelen als het gaat om hand- en luchtweg-hygiëne, evenals het versterken van de algemene hygiëne en netheid van
onze Buurtbus faciliteiten.

Melding sluiten