Buurtbusvereniging Borne

18 februari 2023 Wijziging van route 532. (industrieterrein Molenkamp en Letterveld)

Per 5 maart 2023 wordt de route 532 van de Buurtbus Borne, (Industrieterrein Molenkamp, Letterveld), gewijzigd. De buurtbus gaat niet meer over het Ridderspoor. De halte aldaar komt te vervallen. De nieuwe route gaat vanaf het industrieterrein Molenkamp, via de sporthal t Wooldrik ,  Hosbekkeweg , Azelosestraat, Letterveldweg naar het winkelcentrum Letterveld en vervolgens naar het NS station. Bij het arrestantencentrum/ crematorium aan de Hosbekkeweg komt een nieuwe  halte bij de inrit naar het arrestantencentrum. We hopen zo meer mensen ten dienste te kunnen zijn.

Dienstregeling

De buurtbus rijdt volgens een vaste dienstregeling van maandag t/m vrijdag. De buurtbus rijdt niet op zaterdag en zon- en feestdagen.

Dienstregeling

Tarieven

Een kaartje kost 2,25 euro per 1 januari 2024. U kunt (contactloos) betalen met uw bankpas.
Bij het afrekenen met uw OV chipkaart wordt uw traject automatisch verrekend.

Technische realisatie door Comfort Studio Digital Development uit Borne